Om os

Vores historie

Etableret i 2001 er vi en kvalitetsfokuseret førende inden for industrien inden for levering af svære at finde, lang leveringstid, EOL (end-of-life) og forældede elektroniske komponenter. Vores kvalitetssikringsafdeling og interne laboratorier er blevet anerkendt som en af ​​branchens ledere for vores program til forebyggelse af forfalskninger. Den inspektionsproces, som vi følger for alle produkter, er baseret på de nuværende industristandarder.

Efter at have arbejdet i den uafhængige elektroniske komponentbranche i årevis indså vores CEO - JC Lee, at mange uafhængige distributører plejede mere om bundlinjen end kvaliteten af ​​komponenten eller kundens tilfredshed. I 2000 så JC Lee det umiddelbare behov for en kundedrevet uafhængig leverandør, og gennem visionen skabte han en distributør, der kunne fokusere på kundernes behov og samtidig placere kvalitet og kundetilfredshed først. Efter et par år med distribution af en lille niche af komponenter udvidede JC Lee vores produktlinje og begyndte at opbevare, indkøbe og distribuere hundreder af komponenter til kunder over hele verden.

Firmaprofil

Vi er en uafhængig distributør af elektroniske komponenter, som er forpligtet til integration af distribution af elektroniske komponenter fra verdens berømte mærker. Etableret i november 2010 med hovedkontor i Hong Kong. Vi har også logistiklagre i Hong Kong og Tai Wan.

Vores firma er kendetegnet ved et elite team af høj kvalitet, og vores virksomheds forretning har spredt mere end 30 lande i alle regioner i verden. Upstream-kanalen er rig på originale producenter og autoriserede agenter. Nedstrøms kanaler har spotressourcer, hvilket gør deling af lageroplysninger til virkelighed, og vi har de nyeste og mest værdifulde markedsoplysninger.

Vores produkter og tjenester involverer inden for alle områder af elektronikindustrien, herunder militær, bilindustri, medicinsk, forbrugerelektronik, industriel kontrol, tingenes internet, ny energi og kommunikation osv. Vi kan levere tjenester til kunder inden for alle områder, såsom intelligent distribution, omkostningsreduktion, rådgivning om efterspørgselstjeneste, kvalitetsstyring, informationsrådgivning på stedet, integrationstjenester og genanvendelse af lager.

Med princippet om \"integritetsbaseret, kundeorienteret, kvalitetsorienteret, prisorienteret og serviceorienteret udvikling\" vil vi gøre vores yderste for at give vores kunder de bedste produkter og tjenester.

Vi vil fortsætte med at forbedre virksomhedens salgsnetværk overalt i verden for at skabe reel og varig værdi for kunderne og skabe muligheder for medarbejdere, som kan hjælpe dem med at udvikle sig kontinuerligt. Vi håber inderligt, at vi kan være din bedste partner i distributionen af ​​komponenter!